Regulament de utilizare

Utilizarea site-ului boiler-electric.net de catre oricare persoana care il acceseaza se supune prezentului regulament, care poate suferi modificari fara ca administratorul sa ofere o notificare prealabila.

1 . In momentul in care site-ul boiler-electric.net a fost accesat, utilizatorul are obligatia de a citi si de a se pune de acord cu prezentul regulament, in caz contrar acesta neavand niciun drept de a continua navigarea prin paginile acestuia. Drept urmare, intervine obligatia sa de a parasi site-ul in cel mai scurt timp posibil.

2. Oricine poate posta comentarii la articolele de pe site. Comentariile trebuie sa fie redactate in limba romana, folosindu-se un limbaj cat mai coerent si usor de inteles. De asemenea, limbajul trebuie sa fie unul civilizat, fiind absolut interzisa jignirea directa sau indirecata a unei persoane, indiferent despre cine este vorba.

3. Daca punctul 2 nu este respectat, administratorii acestui site au dreptul de a bloca accesul persoanei care nu a avut un comportament adecvat in sectiunea de comentarii. Blocarea poate fi pe un timp determinat sau nedeterminat. In cazul in care incalcarile nu sunt foarte grave, atunci se aplica sanctiunea de blocare a posibilitatii de a mai posta comentarii (care poate fi, de asemenea, pe o perioada determinata sau nedeterminata).

4. boiler-electric.net foloseste cookie-uri pentru colectarea de informatii care sa ajute la dezvoltarea si imbunatatirea seriviciilor oferite. Mai multe informatii pot fi gasite pe Wikipedia.